Siguranța datelor (Termeni și Condiții)


Bine ați venit!
Suntem onorați că vizitați site-ul www.billa.ro și sperăm că prin utilizarea acestuia să facilităm comunicarea unor informații de interes pentru dumneavoastră.

Acord utilizare site
Înainte de a utiliza conținutul website-ului oficial al BILLA Romania SRL, apreciem necesar sa vizualizați cu atenție pagina de TERMENI și CONDIȚII. Vizitarea și utilizarea în continuare a site-ului se poate face dacă sunteți de acord și acceptați aceste condiții de utilizare. Accesul dumneavoastră la prezentul site precum și folosirea lui este permisă pe baza respectării reguleii bunei credințe și numai în concordanța cu termenii și condițiile de mai jos și cu reglementările legale naționale și comunitare.  În cazul în care nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a website-ului și datelor cu caracter personal de către BILLA Romania, vă rugăm să nu folosiți în nici un fel conținutul și serviciile de pe www.billa.ro.
Prin acceptarea acestor TERMENI și CONDIȚII de folosire a site-ului, declarați ca ați luat la cunoștință de condițiile prezentate aici și că sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie introduse de BILLA Romania S.RL într-o bază de date, proprietatea sa, prelucrate și folosite în scopuri statistice și de marketing direct, în interes propriu. Totodată declarați ca ați luat la cunoștință și sunteți de acord că atât site-ul www.billa.ro,  cât și orice mijloace de software folosite în legătura cu serviciile sale conțin date, informații, documente, etc.,  confidențiale care sunt protejate de legislația privind dreptul de proprietate industrială și alte legături specifice în domeniu, iar utilizarea acestora de catre abonații, vizitatori și/sau utilizatorii site-ului se va face pe propria dumneavoastră răspundere .â

Condiții de utilizare și Securitate
Conținutul site-ului www.billa.ro nu poate fi modificat, copiat, distribuit, reprodus, republicat sau transmis în orice forma, incluzând dar nelimitându-se la forma electronică, fară permisiunea prealabilă scrisă a autorilor acestora si a BILLA Romania SRL. Este interzisă comercializarea materialelor publicate pe site și conținutul acestora, însa acestea se pot utiliza în interes personal de vizitatori. Drepturile de autor asupra conținutului site-ului sunt proprietatea BILLA Romania SRL. Nu ne asumăm responsabilitatea privind acuratețea și buna funcționare a surselor externe de conținut către care se fac trimiteri pe site, nefiind în nici un fel implicați în gestionarea acestora.
Pin “conținut" se definesc acele informații conținute de site sub forma de text, date, software, fișiere audio sau video, imagini, etc. Fotografiile prezentate în secțiunea "Pliant" nu creează obligații contractuale. Oferta din pliant este valabilă în limita stocului disponibil, de regulă. Regretăm eventualele greșeli din conținut (text, foto, prețuri, discount, moneda, etc) și declinăm orice răspundere în acest sens.
 
Transmiterea oricăror informații, date sau text, imagine, fișier video și/sau audio sau orice alt tip de material de către vizitatorii și/sau utilizatorii legali ai site-ului pentru a fi publicat pe acesta intră sub aceleași restricții ale dreptului de proprietate. Orice informație sau text transmis de către utilizatorii legali și/sau vizitatorii site-ului în vederea publicării lor pe site intră sub incidența legislației specifice în materia dreptului de proprietate intelectuală, BILLA Romania SRL nefiind în nici un fel răspunzătoare de conținutul sau modalitatea acestor comunicări.
BILLA Romania poate restricționa dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai site-ului în cazul în care conținutul afisat, încarcat, publicat sau transmis de către aceștia este ilegal, abuziv, defăimător, jignitor, vulgar, obscen, afectează intimitatea altei persoane, îndeamna la discriminarea  de vârstă, avere, naționalitate, rasă, religie, orientare sexuală etc, contrar bunelor moravuri și ordinii publice sau este în alt mod ofensator.
Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda, adauga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului fară un anunț prealabil și/ sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul site-ului, în orice moment, în parte sau în totalitate.

Promoții pe site
Pe site-ul oficial al BILLA Romania SRL, se poate derula în orice moment campanii de publicitate și/sau promoții în orice secțiune din site. Campaniile și promoțiile derulate de noi, nu necesită un anunț și/sau acordul prealabil al abonaților, vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. 
Participarea abonaților, utilizatorilor sau vizitatorilor site-ului la promoții ale companiilor de publicitate găsite pe sau prin intermediul site-ului nostru, inclusiv plați sau livrări ale unor bunuri sau servicii și orice alte condiții, termene, garanții sau reprezentări asociate cu astfel de relații sunt numai în responsabilitatea dumneavoastră si a acestui tip de companii. BILLA Romania declină ferm si definitiv orice raspundere pentru eventuale pierderi, cheltuieli și /sau prejudicii de orice fel rezultat din astfel de relații sau rezultat din prezența unor astfel de companii în cadrul campaniilor publicitare de pe site.
Precizăm că fiecare campanie de publicitate și /sau promoții existente pe site sunt protejate de legislația privind dreptul de autor, mărci, etc. și alte legi specifice în domeniu, iar utilizarea acestora de către abonații, vizitatori și/sau utilizatorii site-ului se va face pe propria dumneavoastră răspundere. 

Newsletter
Puteți să vă abonați GRATUIT la newsletter-ul nostru. Pentru aceasta avem nevoie de adresa dumneavoastră de e-mail. După completarea și transmiterea formularului de abonare, veți primi un e-mail de confirmare de la noi. Newsletter-ul nostru va fi transmis numai după ce veți confirma abonarea, dând click pe link-ul primit cu e-mailul de confirmare. Aveți posibilitatea să vă dezabonați de la newsletter oricând, prin intermediul formularului de dezabonare de pe pagina noastră de internet. Adresa dumneavoastră de e-mail va fi eliminată imediat din baza de date .

Reglementări privind protecția datelor
Conform prevederilor legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, BILLA România se obligă să folosească adresa dumneavoastră de e-mail numai pentru a vă transmite newsletter-ul. Datele de contact nu vor fi distribuite către terțe persoane. Datele obținute prin intermediul formularelor de înscriere nu vor face obiectul vreunei tranzacții între BILLA și alte companii. BILLA  are dreptul de a utiliza informațiile cu caracter personal figurând în chestionare sau furnizate pe orice altă cale de către clienți în scopul organizării de activitați de marketing, în stricta conformitate cu prevederile legale. Nu sunt considerate terți societățile mandatate de catre BILLA Romania, în scopul prelucrarii de date, prelucrare care se face de către acestea în numele și pentru BILLA Romania.
Conform legii 677/2001, aveți dreptul de acces gratuit la datele dumneavoastră, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, adresată BILLA Romania la adresa de mail info@billa.ro sau la adresa: Strada Barbu Vacarescu nr.154/158, Sector 2, București. Aveți, de asemenea, dreptul de intervenție asupra datelor dupa caz, puteti solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fară nici o justificare, ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, sau să fie dezvaluite unor terți într-un asemenea scop.

Despăgubiri
Ne rezervăm dreptul de a solicita eventuale despăgubiri de la orice persoană fizică, persoană juridică și/sau asociații de orice fel în cazul în care constatăm incalcarea uneia sau mai multor reguli din pagina de TERMENI și CONDIȚII. Omisiunea de luare la cunoștinta a acestor reguli de către aceste persoane nu exclude dreptul BILLA Romania și al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice formă legală, din partea celor care au incalcat aceste reguli.


Legea aplicabilă și jurisdicție
Drepturile și obligațiile părților vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.