Cum îţi faci BILLA Card Plus
BILLA Card Plus este un program de fidelizare prin care BILLA Romania doreste sa vina in intampinarea clientilor sai rasplatindu-i cu discount-uri aplicate imediat, cu reduceri acordate in diverse ocazii, cu vouchere de reducere obtinute prin acumularea de sume pe card si/sau alte beneficii personalizate disponibile numai membrilor.

Pentru a intra în posesia unui BILLA CARD Plus este necesar să completaţi formularul de solicitare a cardului (disponibil in Magazine) şi să îl predaţi la INFO DESK -ul din Magazinele noastre. Emiterea unui BILLA Card Plus către Client se face pe loc, cu titlu gratuit.

Alături de card, veţi primii 3 mini card-uri detaşabile, pentru ca întrega familie să se bucure de aceleaşi avantaje.

Poate deveni titularul unui BILLA Card Plus orice persoană fizică în vârstă de minim 18 ani.

Fiecare set constând într-un card principal + 3 minicarduri prezintă acelaşi cod de bare şi înregistrează toate tranzacţiile efectuate de catre cei 4 posesori de card în acelaşi cod de client. În felul acesta, orice membru al familiei poate accesa individual programul BILLA Card Plus. Aceste minicarduri sunt special concepute pentru a fi ataşate la brelocul de chei!

Foloseşte BILLA Card PLUS la toate cumpărăturile din magazinele BILLA. Pentru a beneficia de avantajele Billa Card Plus clientul trebuie să ofere spre scanare cardul la casele de marcat înainte de scanare a produselor.

Preţurile semnalizate la raft cu insemnul BILLA Card Plus sunt valabile doar pentru posesorii de card si doar pentru aceia care isi folosesc la fiecare cumparatura cardurile.

Pentru a modifica datale transmise prin intermediul formularului de solicitare a card-ului, clientul trebuie să trimită un mail la adresa: info@billa.ro, prin care să ne comunice datele corecte, iar BILLA Romania va actualiza baza de date în cel mai scurt timp posibil.
De asemenea se poate apela Tel Verde 0 800 800 139 de luni pana sambata intre orele 9 si 18 – apel gratuit din orice retea nationala.

 • Zilnic, reduceri substanţiale la peste 400 de produse.
  În fiecare zi aveţi parte de reduceri substanţiale la cele mai variate produse pentru gospodăroa ta.
 • - 10% reducerea de ziua ta de naştere -Aceasta campanie oferă titularului de card un discount de 10% la un coş de cumpărături, la alegere, efectuat în intervalul cuprins între 15 zile calendaristice înaintea şi 15 zile calendaristice după ziua sa de naştere, conform cu data înscrisă pe formularul de inscriere.
 • - Reduceri la întregi categorii de produse
  Aveţi reduceri perioadice de până la 25% la toate produsele dintr-o anumită categorie, direct pe bonul de casă
 • - Reduceri personalizate în funcţie de cumpărăturile tale
 • - Bonurile de casă devin vouchere de reduceri pentru cumpărăturile viitoare
  Urmărind promoţiile pe care le organizăm periodic, puteţi beneficia de reduceri în baza bonului de casă
 • - Surpriza de ziua de nume
  Orice sărbătoare e o idee bună la BILLA! Vino în magazinele BILLA de ziua ta de nume şi ai parte de o surpriză la casele de marcat.

Dacă se deteriorează, e furat sau pierdut, trebuie să anunți în maxim 24 de ore, în oricare dintre magazinele noastre din țară, sau să apelezi la Tel Verde 0 800 800 139, de luni pană sâmbătă, de la orele 09:00 la 18:00.

Dacă ai deja un card BILLA PLUS, poți afla mai multe informații despre programul de loialitate și folosirea cardului dacă ne scrii un mesaj la info@billa.ro sau dacă suni la Serviciul Clienți, la numărul Tel Verde 0 800 800 139, de luni până sâmbătă, între orele 09:00 şi 18:00 (gratuit pe teritoriul României şi apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă).

Vino la noi!
Vino la noi!
Vino la noi!
Vino la noi!