BILLA exact pe gustul meu

BILLA exact pe gustul meu

Credem cu tărie într-o serie de valori fundamentale care ne-au consacrat și pe care le urmăm zi de zi, în tot ceea ce facem:

  • Sortimente variate
  • Prospețime și calitate
  • Prețuri avantajoase
  • Angajați fericiți
  • Aranjarea magazinului
  • Comunicare

1. În fiecare dintre magazinele noastre poți găsi o gamă largă de produse pentru ca tu să găsești toate lucrurile de care ai nevoie în fiecare zi pentru casa și familia ta: de la fructe și legume, carne, mezeluri, produse de brutărie și panificație, lactate și până la articole de menaj, curățenie și îngrijire corporală. Toate sunt sub același acoperiș!

2. La noi, prospețimea și calitatea produselor sunt mereu pe primul loc! Avem grijă să îți oferim cele mai proaspete legume și fructe, carne proaspăt tranșată în propriile măcelării, salate și preparate calde, pregătite cu grijă în magazine sau produse de panificație și patiserie abia scoase din cuptor.

3. Avem întotdeauna prețuri avantajoase pentru tine, datorită magazinelor în care organizăm munca eficient și achiziționăm cantități mari de produse!

4. Angajații noștri sunt întotdeauna bine pregătiți și informați, astfel încât să te asculte, să te ajute de fiecare dată când ai nevoie și să te trateze cu prietenie și sinceritate.

5. Interiorul fiecărui magazin a fost gândit astfel încât tu să poți avea parte de o experiență cât mai plăcută posibil și să găsești, cu cât mai mare ușurință, produsele de care ai nevoie.

6. Prin toate modalitățile de comunicare pe care le putem folosi, ne străduim să îți oferim informații cât mai complete despre produsele și serviciile noastre. Toate materialele de informare, de la broșuri și până la semnalizarea din interiorul magazinelor noastre, au fost gândite ca să te ajute să te informezi și să te decizi cât mai repede ce anume dorești să cumperi!

Vino la noi!
Vino la noi!
Vino la noi!
Vino la noi!