BILLA Premium

BILLA Premium

Acum, cu BILLA Premium poți alege dintr-o varietate largă de produse rafinate, de o calitate deosebită, la prețuri atractive. Am creat această gamă fiindca știm că cel mai bun lucru din lume este cel de care iți e poftă!


Produse proaspete și delicatese

BILLA Premium

Excelența gustului proaspăt

Atunci când ai poftă de o gustare deosebită sau vrei să impresionezi cu o masă sofisticată, cu BILLA Premium ai de unde să alegi! Poți să pregătești un platou bogat cu brânzeturi fine, printre care Mozzarella, Parmezanul, Roquefort.

Mezelurile deosebite oferă o notă de prestigiu unui astfel de platou. Îl poți desăvârși cu un Prosciutto di Parma sau un Speck Alto Adige care vor adăuga o savoare suplimentară. Mixeaza-le cu îndrazneală și îți vei trezi toate simturile.

Tot în categoria alimentelor savuroase și bogate în vitamine intră si produsele congelate. Prin înghețare rapidă, valorile nutritive și savoarea rămân intacte, făcând din alimentele congelate o sursă delicioasă de nutrienți, atât de necesară mai ales în anotimpul rece.


Food and drink

BILLA Premium

Ingrediente de bază pentru mâncăruri irezistibile

Chiar dacă vremurile și obiceiurile se schimbă, un lucru rămâne la fel: pasiunea pentru rafinament. Fie că pregătești o masă aparte pentru musafiri, fie că sarbătorești o ocazie specială în familie sau vrei să iî rasfeți pe cei dragi cu ceva deosebit, calitatea și savoarea preparatelor sunt întotdeauna pe primul loc.

Cu BILLA Premium ai garanția ca mesele pe care le pregătești au mereu un plus de rafinament și distincție.

Preparatele fără cusur au la bază ingredientele potrivite. Un astfel de ingredient versatile și de o calitate ireprosabilă este orezul alb cu bob lung de la Billa Premium. Este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de orez datorită savorii sale subtile, care se completeaza perfect cu orice aromă.

Paștele iți permit să te joci cu diferite combinații de arome și sosuri. Fie ca alegi sa adaugi roșii semiuscate și busuioc pentru o rețetă simplă și rafinată, fie că le armonizezi într-o rețetă complexă, pastele sunt delicioase și pe gustul tuturor. Și, cel mai important, iți permit să-ți creezi o rețetă secretă și irezistibilă din care musafirii tăi vor mai cere încă o porție.


Sortiment dulciuri

BILLA Premium

O adevarată poezie a gustului

„Ceva dulce” sunt cuvinte aproape magice... De cele mai multe ori, nici n-ai nevoie de un motiv special să te bucuri de un moment magic de răsfăț. Pentru pauzele tale de „ceva bun”, poți alege de la BILLA Premium delicii savuroase ca biscuiții, fursecurile, brioșele pufoase și produsele fragede de patiserie.

În gama BILLA Premium găsești și deserturi fabuloase, pentru mesele festive care cer un final grandios.

Vino la noi!
Vino la noi!
Vino la noi!
Vino la noi!