Bun din România

Bun de România

Bun din România

Bun, din România! este o marcă proprie de produse 100% românești, pe care am creat-o ca să te aducem mai aproape pe tine, clientul nostru, de producătorii români care reușesc să-și păstreze calitatea produselor la cele mai bune standarde, cu resurse 100% românești.

În 2014, am început cu fructe și legume din zone ca Prahova, Buzău sau Țara Făgărașului, iar de anul acesta gama va include și produse din carne și lapte. Ne propunem să aducem cele mai bune mezeluri din Bistrița-Năsăud, Buzău și Iași şi cele mai bune brânzeturi de la Sibiu, Arad, Botoșani și Maramureș. Astfel, includem în gama produse renumite, precum brânza de Sibiu și cârnații de Pleșcoi, alături de alte sortimente venite din zone ale țării cu tradiție în realizarea lor.

Furnizorii Bun, din România! au fost aleși cu grijă de noi, în funcție de un criteriu important pentru noi: produsele să păstreze gustul autentic românesc al mâncărurilor de acasă. Acest gust este influențat de întreg procesul de producție, de la hrana animalelor și până la condițiile în care sunt crescute sau preparate.


Bun din România

Puii crescuți pentru noi fac parte din rase neselecționate și sunt lăsați să crească în ritmul lor natural, astfel încât carnea să aibă consistența și gustul puiului de țară.

Porcii sunt hrăniți cu cereale cultivate cu grijă. Carnea e luată de același producător care prepară și mezelurile din porc, ce au la bază tradițiile zonei, dar care respectă, în același timp, și cele mai noi standarde tehnologice.

Furnizorii noștri de brânză sunt aceiași care cresc oile sau vacile care dau laptele din care sunt făcute brânzeturile. Numai și numai astfel ne putem asuma rolul de garant al gustului și al calității alimentelor de pe masa ta.

Nu în ultimul rând, am lasat gama de produse “Bun din România” pentru a susține producția locală în spiritul solidarității naționale. Acum mai bine de 10 ani, acest proiect era doar o idee, dar acum este o realitate: susținerea producătorilor români prin consumul de produse românești nu e o modă, ci o cale bună de urmat pentru oricine înțelege cât de important este să păstrăm modul de viață românesc. Noi susținem această direcție și ne dorim ca gustul, calitatea și aspectul mâncărurilor românești să rămână un simbol național recunoscut în toată lumea.

Vino la noi!
Vino la noi!
Vino la noi!
Vino la noi!