Carne

Carne

De ce este bine să cumperi carne de la BILLA?

În magazinele noastre găsești zi de zi carne proaspătă, pregătită la cele mai înalte standarde de siguranță și de calitate, pregătită special pentru ca tu să pregătești ceva rapid sau să te ajute să experimentezi o rețetă nouă, demnă de un maestru bucătar.

1. Carnea de la Billa este mereu proaspătă

Carne

Avem mereu grijă ca fiecare bucată de carne să parcurgă cel mai scurt drum până la raft.
Carnea de porc și de vită parcurge un drum foarte scurt de la abatoarele locale, înainte să o tranșăm și să o ambalăm în cel mai apropiat centru de producție propriu. Apoi o trimitem la raft, unde o găsești mereu proaspătă.

Ne poți compara cu un producător de carne, pentru că avem 25 de centre de producție aflate în 25 de magazine mari din țară, care deservesc toate cele 86 de magazine din toată România. Aici tranșăm și ambalăm carcasele care sosesc de la furnizorii români zonali (aflați la maximum 150 km depărtare) și le procesăm în aceeași zi. Termenul maxim de valabilitate este de 72 ore de la momentul tranșării.


2. Carnea de la Billa este sigură și sănătoasă

Carne

Specialiștii noștri veghează ca fiecare gram de carne care ajunge pe raft să fie controlat pe tot traseul către tine. Carnea pe care o găsești de vânzare în magazinele noastre respectă toate standardele internaționale riguroase și e controlată sanitar-veterinar.

Centrele de producție BILLA sunt acreditate HACCP încă din 2007, ceea ce înseamnă că responsabilii noștri pot urmări în fiecare moment de unde provine fiecare gram de carne care ajunge la vânzare și pot identifica traseul parcurs de aceasta de la abator și până în magazin. HACCP este o metodă sistematică de identificare, evaluare și control a pericolelor asociate producerii, transportului, depozitării, prelucrării și utilizării produselor alimentare. Implementarea acestui sistem a fost posibilă și datorită faptului că toate magazinele BILLA beneficiază de tehnologii performante de refrigerare, incluzând cele mai noi modele de vitrine frigorifice.

În centrele noastre de producție activează specialiști în carne care supraveghează fiecare pas al procesului de prelucrare și au grijă să se desfășoare conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță, pe care le specificăm în manualele interne. Departamentul de calitate inspectează toate magazinele proprii, dar face și controale inopinate la furnizori, pentru a fi siguri că produsele sunt curate și sigure în toate etapele înainte să ajungă pe rafturile supermarketului. În acest sens, selectăm furnizorii cu cea mai mare atenție și îi reevaluăm periodic.


3. La Billa găsești doar carne de cea mai bună calitate

Verificăm condițiile de sacrificare a animalelor prin audituri anuale la furnizorii de carne proaspătă. În plus, în centrele de producție, specialiștii noștri degustă carnea o dată pe lună. Noi folosim doar carcase de porc de calitate superioară, de categorie E, care se conformează normelor Uniunii Europene, din fermele românești. Carnea de vită este mereu fragedă, deoarece provine numai de la mânzat cu vârsta de până la 2 ani și 2 luni.


4. În vitrinele de carne de la Billa găsești mereu de toate pentru toate gusturile!

Carne

Oferta magazinelor noastre cuprinde multe sortimente de carne, perfecte pentru orice ocazie și orice fel de mâncare – unde mai pui că sunt absolut delicioase!

Vino la BILLA și găsești orice bucată de carne îți dorești, în ambalaje sigure, curate și ușor de transportat. Vrei să fie bine fasonată și apetisantă, nici prea grasă, nici prea slabă? Vrei să gătești pas cu pas după rețeta mamei sau vrei să încerci o creație culinară văzută la un bucătar de renume internațional? La noi vei găsi tot ce-ți trebuie, mulțumită măcelarilor calificați din centrele de producție care tranșează întotdeauna bucăți potrivite! Le ambalează și le etichetează ca să corespundă sortimentelor pe care le-ai găs înt-ro măcelărie tradițională (pulpă, spată, vrăbioară, antricot, cotlet).

Găsești ușor și carne marinată, frăgezită și aromată, perfectă pentru preparate la cuptor sau grătar. Astfel, carnea e gata mai repede și are un gust mai bun. Marinata se face după o rețetă proprie, pe gustul românilor și condimentată tocmai cât trebuie.

Dacă ai nevoie de câteva sfaturi și ajutor din partea măcelarilor profesioniști, din ce în ce mai multe magazine BILLA te întâmpină acum și cu vitrine cu vânzare asistată, ca într-o carmangerie obișnuită. Măcelarii noștri sunt gata să te servească cu bucata de carne perfectă pentru rețeta pe care o ai în minte și, eventual, să o toace după dorințele tale.

Carnea tocată de la BILLA este 100% naturală, conține 100% carne și nu are în compoziție aditivi sau adaosuri de soia.

Pentru preparate tipice cum sunt sarmalele, micii și cârnații, ți-am pregătit amestecuri optime de carne, potrivite cu grijă de specialiștii noștri. Carnea tocată pe care o folosim la sarmale și chiftele conține o cantitate optimă de grăsime pentru a da cea mai bună savoare. Amestecurile pentru mici și cârnați sunt realizate după rețetele tradiționale românești, folosind cele mai bune condimente. În plus, le poți găsi oricând la raft, indiferent de sezon.


5. În Billa găsești mereu carne proaspătă și naturală ca la o măcelărie tradițională, la prețuri pentru orice buzunar!

Carne

Produsele pe care le găsești în caserole la raft sunt ambalate rapid, cu minimum de intervenție. Toate produsele tocate (carne tocată, mici, cârnați) conțin numai carne și slănină, fără niciun fel de adaos de soia. La ambalare nu folosim dispozitive de vidare și nici atmosferă controlată pentru a prelungi termenul de valabilitate - carnea proaspătă nu este valabilă mai mult de 72 de ore și tot ce nu se vinde după acest termen nu revine în niciun caz în producție.În aceste condiții de înaltă calitate, prospețime și siguranță pe care ni le-am impus, îți oferim produsele care ies din centrele noastre la cele mai bune prețuri. Reușim asta mulțumită legăturii directe pe care o menținem între centrele de producție, ferme și abatoare, dar și pentru că depunem eforturi continue pentru sustenabilitate și pentru folosirea întregii carcase.


6. Billa respectă natura

Prin eforturile pe care le facem pentru eficiență și calitate, demonstrăm că putem aplica cu succes ideile din spatele unei gospodării tradiționale și la o mare rețea de supermarketuri.
Grija pentru prospețime la raft înseamnă și că achiziționăm carcase de la cele mai apropiate ferme și abatoare de centrele noastre de producție – astfel avem cheltuieli mai mici de transport și, în plus, reducem la minimum poluarea mediului.

Vino la noi!
Vino la noi!
Vino la noi!
Vino la noi!